Kurssit ja luennot

Innostavat kurssit ja luennot tarpeesi mukaan!

Nina Laihon kurssit ja luennot ovat innostava ja syväluotaava katsaus nykytietoon hevosista tai koirista. Kurssit ja luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon sekä Ninan kokemuksiin eläintenkouluttajana. Ninan opetustapa on mukaansatempaava ja myötätuntoinen: hän pyrkii luomaan lämpimän ilmapiirin vaikeistakin asioista keskustelemiseen ja uuden tiedon omaksumiseen.

Nina on tunnettu erityisesti hevosaiheisista opetuspalveluistaan. Tunnettuja asiakkaita ovat mm. Suomen Ratsastajainliitto, Ypäjän Hevosopisto sekä Kaktun Talli. Pyydä tarjous sähköpostitse: nina@karvamafia.com


Suosittuja aiheita

Hevonen ja ihminen: mikä meitä yhdistää ja erottaa? Miten luoda sujuvaa vuorovaikutusta ja välttää konflikteja? (noin 4-6 tunnin luentokokonaisuus)

Hevosen ongelmakäyttäytyminen: mistä ongelmakäyttäytyminen johtuu ja miten sitä voi hoitaa? Mitkä ovat parhaita keinoja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä? (noin 2,5-4 tunnin luentokokonaisuus)

Hevosen kouluttamisen perusteet: mitä kouluttaminen on ja miten sitä voi opetella? Miten hevonen oppii ja miten hevosta voi motivoida? (noin 6 tunnin luentokokonaisuus, mahdollisuus myös käytännön harjoitteluun)

Hevosen jumppaaminen maastakäsin: miten opettaa hevosta jumppaamaan ja mitä ottaa jumppaliikkeissä huomioon? (noin 6 tunnin kurssikokonaisuus)

Terrierin virikkeellinen arki: miten luoda terrierille hyvinvoiva arki ja hyödyntää sen rotutyypillisiä ominaisuuksia? Millaiset aktiviteetit ja virikkeet auttavat terrieriä elämään tasapainoista arkea?

Koiran rauhoittumisen ABC: miksi koira ei osaa rauhoittua ja miten rauhoittumista voi edesauttaa? Millaiset arjen toimet auttavat rauhoittumaan ja miten rauhoittumista voi opettaa?


Luento oli kaikin puolin laadukas ja sisällöltään erinomainen. Puhuit tiedepohjaisesti tietysti omat kokemukset tukenasi. Puhettasi oli helppo kuunnella ja arvostin valtavasti vaivaa mitä olit nähnyt valmistellessasi luentoa. Voin kyllä seistä sanojeni takana ja suositella kaikille. Osallistun varmasti uudestaan. Kiitos!

Hevosen ongelmakäyttäytyminen- luennon osallistuja

Todella mielenkiintoinen ja antoisa kurssi. Huippuhyvä kouluttaja, monipuolinen ja ajatuksia herättävä päivä. Paljon hyvää keskustelua.

Ruokapalkan käytön perusteet- kurssin osallistuja

Mahtava luento! Pitäisi olla pakollinen kaikille eläimen omistajille. Liian monelle eläimen virikkeellistäminen on vielä täysin vieras käsite tai kuvitellaan, että se veisi kamalasti aikaa tai rahaa. Tämä luento toi hyvin esille myös sitä, miten pienilläkin asioilla voi olla tosi suuri merkitys.

Terrierin virikkeellinen arki- luennon osallistuja

Tulevat kurssit ja luennot

30
lokakuuta2021
12-17
14
marraskuuta2021
Rauhoittumisen ABCVerkkoluento, Ihana Koiruus
18-20
6
helmikuuta2022

Pyydä tarjous sähköpostitse!