Kurssit ja luennot

Innostavat kurssit ja luennot tarpeesi mukaan!

Nina Laihon kurssit ja luennot ovat innostava ja syväluotaava katsaus nykytietoon hevosista tai koirista. Kurssit ja luennot pohjautuvat tutkittuun tietoon sekä Ninan kokemuksiin eläintenkouluttajana. Ninan opetustapa on mukaansatempaava ja myötätuntoinen: hän pyrkii luomaan lämpimän ilmapiirin vaikeistakin asioista keskustelemiseen ja uuden tiedon omaksumiseen.

Nina on tunnettu laadukkaista opetuspalveluistaan. Tunnettuja asiakkaita ovat mm. Suomen Ratsastajainliitto, Ypäjän Hevosopisto, Suomen Jackrussellinterrierit ry, Taitotalo sekä Kaktun Talli.

Nina luennoi sekä livenä että etänä. Luentojen hinnat alk. 450 € + alv. Pyydä tarjous sähköpostitse: nina@karvamafia.com


Suosittuja aiheita

Hevosen kipukäyttäytyminen: miten hevonen ilmentää kipua? Miten oppia tunnistamaan pienetkin kivun merkit? (noin 3 tunnin luentokokonaisuus)

Hevosen ongelmakäyttäytyminen: mistä ongelmakäyttäytyminen johtuu ja miten sitä voi hoitaa? Mitkä ovat parhaita keinoja ennaltaehkäistä ongelmien syntymistä? (noin 2,5-4 tunnin luentokokonaisuus)

Hevosen tasapainoinen arki: mistä hevosen hyvinvointi rakentuu? Minkälainen käyttäytyminen on hevoselle normaalia ja mikä epänormaalia? Miten voi käytännössä edistää hevosen hyvinvointia? (noin 6 tunnin luentokokonaisuus, mahdollisuus myös käytännön harjoitteluun)

Koiran tasapainoinen arki: miten luoda koiralle hyvinvoiva arki ja edesauttaa hyvän elämän kokemusta? Millaiset aktiviteetit ja virikkeet auttavat koiraa elämään tasapainoista arkea? (noin 2-3 tunnin luentokokonaisuus)

Koiran rauhoittumisen ABC: miksi koira ei osaa rauhoittua ja miten rauhoittumista voi edesauttaa? Millaiset arjen toimet auttavat rauhoittumaan ja miten rauhoittumista voi opettaa? (noin 2-3 tunnin luentokokonaisuus)

Koiran kipukäyttäytyminen: miten koira ilmentää kipua? Miten oppia tunnistamaan pienetkin kivun merkit? (noin 3 tunnin luentokokonaisuus)

Tunteiden ja vireen huomioiminen koulutuksessa (noin 4 tunnin luentokokonaisuus)


Luento oli kaikin puolin laadukas ja sisällöltään erinomainen. Puhuit tiedepohjaisesti tietysti omat kokemukset tukenasi. Puhettasi oli helppo kuunnella ja arvostin valtavasti vaivaa mitä olit nähnyt valmistellessasi luentoa. Voin kyllä seistä sanojeni takana ja suositella kaikille. Osallistun varmasti uudestaan. Kiitos!

Hevosen ongelmakäyttäytyminen- luennon osallistuja

Todella mielenkiintoinen ja antoisa kurssi. Huippuhyvä kouluttaja, monipuolinen ja ajatuksia herättävä päivä. Paljon hyvää keskustelua.

Ruokapalkan käytön perusteet- kurssin osallistuja

Mahtava luento! Pitäisi olla pakollinen kaikille eläimen omistajille. Liian monelle eläimen virikkeellistäminen on vielä täysin vieras käsite tai kuvitellaan, että se veisi kamalasti aikaa tai rahaa. Tämä luento toi hyvin esille myös sitä, miten pienilläkin asioilla voi olla tosi suuri merkitys.

Terrierin virikkeellinen arki- luennon osallistuja

Pyydä tarjous sähköpostitse!