Koiran turhautumisen hoito-verkkoluento 24.9. klo 17 – TALLENNE!

Turhautuuko koirasi herkästi? Turhautuminen ilmenee koirilla usein toistuvana tai voimakkaana ääntelynä, levottomuutena tai jopa aggressiivisena käyttäytymisenä. Turhautumista voi ilmetä arjen monissa hetkissä tai esimerkiksi vain koulutusharjoituksissa tai tietyssä paikassa.

Turhautumisen taustalla on itseasiassa hyvin ennakoitavat tekijät ja yhdistämällä yhteisen arjen tasapainottavat muutokset nykyaikaisiin, turhautumisen tunnetta ennaltaehkäiseviin ja helpottaviin koulutusratkaisuihin, saadaan kestäviä ratkaisuja sujuvampaan yhteiseloon.


Mitä?

Koiran turhautumisen hoito-verkkoluennolla käydään läpi mitä turhautuminen on, mistä herkkyys turhautumiselle voi johtua ja miten sitä voidaan helpottaa hyvinvoinnin ja koulutuksen muutoksilla. Luennosta voi ostaa tallenteen, joka on katsottavissa 31.10.2023 asti.

Kenelle?

Verkkoluento sopii tavallisille koiranomistajille, lajiharrastajille sekä ammattilaisille, jotka kaipaavat apua herkästi turhautuvan koiran kanssa toimimiseen.

Milloin ja missä?

Verkkoluento pidetään Zoomissa 24.9.2023 klo 17-19. Saat linkin verkkoluennolle maksun suoritettuasi. Early bird-hinta luennolle + tallenteelle 24,90 € (sis. alv 24%) voimassa 10.9. asti. Tämän jälkeen luennon ja tallenteen hinta on 34,90 € (sis. alv 24%).

Kouluttaja

Nina Laiho on koiran hyvinvointiin ja ongelmakäyttäytymiseen perehtynyt eläintenkouluttaja EAT.

Nina kouluttaa omassa yrityksessään ongelmallisesti käyttäytyviä koiria omistajineen. Ninan toiminta perustuu tutkitun tiedon ja käytännön osaamisen yhdistämiseen eläinlähtöisellä tavalla. Lue lisää Ninasta.

Osta luento Holvi-verkkokaupasta!