Koiran kipukäyttäytyminen-verkkoluento 25.5. klo 18

Haluatko oppia tunnistamaan koiran kivun varhaisia merkkejä? Miksi pitkittyneen kivun havaitseminen on niin vaikeaa ja miksi sitä on tärkeää hoitaa? Miten tunnistaa epäsopivasta ruokavaliosta johtuva kipu?

Koiran akuutin kivun havaitseminen on hyvin tunnettua ja moni osaa hakeutua silloin eläinlääkäriin. Pitkittynyt kipu voi olla kuitenkin seurausta synnynnäisestä vaivasta tai kehittyä pitkän ajan kuluessa, jolloin kivun havaitseminen on vaikeaa. Kipu on kuitenkin aina hoitoa vaativa tila, jonka vuoksi kivusta kärsivän koiran on tärkeää saada apua.


Mitä?

Tule mukaan verkkoluennolle, jossa perehdytään koiran kipukäyttäytymisen ymmärtämiseen ja havainnointiin. Jokaisen koiranomistajan on tärkeä osata kivun varhaisia merkkejä sekä pitkittyneen kivun tunnistamista.

Kenelle?

Verkkoluento on suunnattu tavallisille koiranomistajille.

Milloin ja missä?

Verkkoluento järjestetään 25.5.2022 klo 18-21. Saat linkin luennolle maksun suoritettuasi muutamaa päivää ennen luentoa.

Kouluttaja

Nina Laiho on koiran hyvinvointiin ja ongelmakäyttäytymiseen perehtynyt eläintenkouluttaja EAT. Nina kouluttaa myös eläinlääkäriasemia koiran pitkittyneen kivun tunnistamiseen.

Nina kouluttaa omassa yrityksessään ongelmallisesti käyttäytyviä koiria omistajineen. Ninan toiminta perustuu tutkitun tiedon ja käytännön osaamisen yhdistämiseen eläinlähtöisellä tavalla. Lue lisää Ninasta.

Varaa paikka nyt!

Verkkoluennon hinta on 30 € sis. alv 24%. Ilmoittaudu sähköpostitse, saat osallistujamaksun laskuna.

Osallistujapaikkoja on rajatusti. Varaa paikkasi 22.5.2022 mennessä: nina@karvamafia.com. Osallistuminen on sitova.