Hevosen ongelmakäyttäytyminen- täydennyskoulutus syksy 2022

Haluatko oppia ymmärtämään ja ratkomaan hevosen ongelmakäyttäytymistä? Keväällä 2022 startannut hevos- ja eläinalan ammattilaisille suunnattu täydennyskoulutus tulee uudelleen syksyllä 2022!


Mitä?

Hevosen ongelmakäyttäytymisen hoitaminen on hevosia käsittelevien ja kouluttavien tärkeä työkalu sekä omassa että asiakastyössä.

Täydennyskoulutuksessa perehdytään ongelmakäyttäytymisen tyypillisiin syihin, hoitosuunnitelman rakentamiseen sekä erilaisiin koulutusratkaisuihin. Koulutuksessa perehdytään nykyaikaiseen tietoon hevosesta eläinlajina, hevosen hyvinvoinnista sekä oppimisteorian soveltamisesta eläinten koulutuksessa. Koulutus vahvistaa osallistujan teoreettista pohjaa sekä ohjaa käytännönläheiseen ajatteluun. Koulutukseen ei kuulu käytännön harjoittelua hevosen kanssa.

Kenelle?

Koulutus sopii eläinalan ammattilaisille ja opiskelijoille (esim. eläintenkouluttajat, -hoitajat, ratsastuksenopettajat, hevosavusteisen toiminnan ammattilaiset), jotka haluavat omaan työhön lisää työkaluja epätoivotusti käyttäytyvien hevosten hoitamiseen. Koulutukseen sisältyy kirjallisia tehtäviä sekä projektihevosen ongelmakäyttäytymisen hoidon suunnittelu.

Koulutukseen tulevalla on hyvä olla pohjatietoa oppimisteoriasta (väh. oppimisen nelikenttä) sekä positiivisella vahvisteella kouluttamisesta. Kysy lisää: nina@karvamafia.com.

Milloin ja missä?

Täydennyskoulutus järjestetään 2.10.2022 alkaen. Koulutus kestää 2 kuukautta. Koulutuksen aikana on lähipäiviä Tampereella, sekä etäkoulutusta netin välityksellä:

  • 2.10.2022 lähipäivä Tampereella
  • 12.10.2022 etäkoulutus
  • 9.11.2022 etäkoulutus
  • 27.11.2022 lähipäivä Tampereella

Koulutuksen hinta on 470 € sis. alv 24 % ja sen voi maksaa 1-4 osassa. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi 18.9.2022

Kouluttaja

Nina Laiho on hevosten hyvinvointiin ja ongelmakäyttäytymiseen perehtynyt eläintenkouluttaja EAT. Hän on kouluttanut mm. hevosalan opiskelijoita Ypäjän Hevosopistolla, eläintenkouluttaja-opiskelijoita Taitotalolla sekä toimitsijoita Suomen Ratsastajainliitolle.

Nina kouluttaa omassa yrityksessään ongelmallisesti käyttäytyviä hevosia ja koiria omistajineen. Ninan toiminta perustuu tutkitun tiedon ja käytännön osaamisen yhdistämiseen hevoslähtöisellä tavalla.

Varaa paikka nyt!

Lähipäivät järjestetään koirakoulu Pawsiteamin tiloissa Tampeereen Hatanpäällä osoitteessa Lokomonkatu 11. Lähellä on runsaasti parkkitilaa ja paikalle pääsee myös julkisilla hyvin. Koulutuksen järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa tapahtumapaikkaa.

Osallistujapaikkoja on rajatusti. Varaa paikkasi 31.8.2022 mennessä: nina@karvamafia.com. Osallistuminen on sitova.