Hevosen ongelmakäyttäytyminen- kouluttajakoulutus 2022

KOULUTUSPAIKAT TÄYNNÄ!
Haluatko oppia ymmärtämään ja ratkomaan hevosen ongelmakäyttäytymistä? Keväällä 2022 starttaa hevos- ja eläinalan ammattilaisille suunnattu kouluttajakoulutus!


Mitä?

Hevosen ongelmakäyttäytymisen ratkominen on hevosia käsittelevien ja kouluttavien tärkeä työkalu sekä omassa työssä että asiakastyössä.

Kouluttajakoulutuksessa perehdytään ongelmakäyttäytymisen tyypillisiin syihin, hoitosuunnitelman rakentamiseen sekä erilaisiin koulutusratkaisuihin. Koulutus pohjautuu nykyaikaiseen tietoon hevosesta eläinlajina sekä oppimisteorian soveltamiseen eläinten koulutuksessa.

Kenelle?

Koulutus sopii ammattilaisille ja eläinalan opiskelijoille (esim. eläintenkouluttajat, -hoitajat, ratsastuksenopettajat jne.), jotka haluavat omaan työhön työkaluja epätoivotusti käyttäytyvien hevosten hoitamiseen. Koulutukseen sisältyy kirjallisia tehtäviä sekä projektihevosen ongelman hoidon suunnittelu.

Koulutukseen tulevalla on hyvä olla pohjatietoa oppimisteoriasta (väh. oppimisen nelikenttä) sekä koulutustekniikasta. Kysy lisää, jos haluat varmistaa riittääkö osaamisesi: nina@karvamafia.com.

Milloin ja missä?

Kouluttajakoulutus järjestetään 6.2.2022 alkaen. Koulutus kestää 2 kuukautta. Koulutuksen aikana on lähipäiviä Tampereella, sekä etäkoulutusta netin välityksellä:

  • 6.2.2022 lähipäivä Tampereella
  • 27.2.2022 etäkoulutus
  • 6.3.2022 etäkoulutus
  • 27.3.2022 lähipäivä Tampereella

Koulutuksen hinta on 450 € sis. alv 24 % ja sen voi maksaa 1-4 osassa. Ensimmäinen erä tulee maksettavaksi 30.1.2022.

Kouluttaja

Nina Laiho on hevosten hyvinvointiin ja ongelmakäyttäytymiseen perehtynyt eläintenkouluttaja AT. Nina suorittaa myös eläintenkouluttamisen erikoisammattitutkintoa. Hän on kouluttanut mm. hevosalan opiskelijoita Ypäjän Hevosopistolla sekä toimitsijoita Suomen Ratsastajainliitolle.

Nina kouluttaa omassa yrityksessään ongelmallisesti käyttäytyviä hevosia ja koiria omistajineen. Ninan toiminta perustuu tutkitun tiedon ja käytännön osaamisen yhdistämiseen hevoslähtöisellä tavalla.

Varaa paikka nyt!

Lähipäivät järjestetään koirakoulu Pawsiteamin tiloissa Tampeereen Hatanpäällä osoitteessa Lokomonkatu 11. Lähellä on runsaasti parkkitilaa ja paikalle pääsee myös julkisilla hyvin.

Osallistujapaikkoja on rajatusti. Varaa paikkasi 20.12.2021 mennessä: nina@karvamafia.com. Osallistuminen on sitova.